Meiden Avond 10 mei 2019

Op 10 mei organiseren PowerUp073 en Number One een super gezellige meidenavond in jongerencentrum Number One in Rosmalen. Van 17.30 tot 21.00 kunnen meiden van 12 t/m 17 jaar pizza’s maken, film kijken en krijgen ze een henna tattoo.

 

Speciaal voor meiden hebben we samen met meiden deze meidenavond georganiseerd want het is heel gezellig om met andere meiden gezellige dingen te doen. Wat gaan we allemaal doen? Lees het hieronder:

 

Pizza maken

De avond begint om 17.30 uur en dan mag je meteen aan de gang om je eigen pizza te maken met daarop alleen maar dingen die je zelf lekker vindt! Maak jij een pizza hawaii, salami of ga jij voor veggi? Alles kan! En daarna mag je hem natuurlijk ook nog opeten.

 

Henna tattoos

We hebben iemand gevonden die prachtige hennatattoos kan zetten. Tijdens de hele avond komt iedereen aan de beurt en gaat iedereen naar huis met een mooie tattoo.

 

Film kijken

Samen een film kijken is super gezellig. We kijken deze meidenavond de film ‘The Kissing Booth’ waarin de vriendschap van Elle en Lee  in gevaar komt als Elle als een blok valt voor de broer van Lee. Heb je de film nog nooit gezien of lijkt het je leuk om hem nog een keer te kijken op de meidenavond? Kom dan op 10 mei!

 

Aanmelden

De meidenavond is helemaal gratis! Maar we vinden het wel fijn als je laat weten of je er bij bent want dan kunnen we daar met de boodschappen rekening mee houden. Aanmelden kan door een appje te sturen naar Karin Sprik jongerenwerker van PowerUp073 op 06-21459756 of via deze website www.jcnumberone.nl.