Bestuur

Number One is sinds 1 januari 2014 een zelfstandige stichting. Vijf jongeren traden toe tot het bestuur, maar moesten het vak eerst leren. Aad van der Steen en Govert Weinberg hebben de jongeren daarom anderhalf jaar begeleid en gecoacht en vanaf 1 mei 2015 besturen de vijf jongeren het jongerencentrum helemaal zelf. 

Officieel heet het bestuur de 'Raad van Bestuur'. Dit klinkt chique, maar de Raad van Bestuur bestaat gewoon uit vijf enthousiaste jongeren die, als vrijwilliger, zorgen dat de organisatie goed blijft draaien. Hiervoor maken zij afspraken met de gemeente en onderhouden zij contact met andere organisaties uit Rosmalen. Het bestuur zorgt er ook voor dat er geld beschikbaar is voor activiteiten en dat het gebouw netjes blijft.  De belangrijkste bezigheid van het bestuur is vergaderen. Elke eerste vrijdag van de maand bespreken zij wat er goed gaat en wat er beter kan...

De vergaderingen zijn besloten, maar als je een vergadering bij wilt wonen dan kun je een mailtje sturen naar secretariaat@jcnumberone.nl. De voorzitter beoordeelt dan of er plaats is voor een 'toehoorder'.