Jongerenwerk van Powerup073

Naast vrijwilligers heeft Number One vijf medewerkers van Powerup073. Dit team bestaat uit jongerenwerkers, een sportwerker, een sociaal beheerder en een jeugd preventie werker. Jongerenwerker Karin Sprik houdt zich bezig met het begeleiden van jongeren bij hun ontwikkeling. De focus hierbij ligt op talentontwikkeling en probleemoplossing. Daarnaast begeleidt zij de vrijwilligers bij het organiseren van activiteiten.

Jongerenwerker Teun Michiels organiseert samen met jongeren activiteiten binnen en buiten het jongerencentrum. Daarnaast houdt hij zich bezig met de jongeren in de buurt van Rosmalen, Nuland en Vinkel. De focus ligt hier op ambulant werk en het activeren van de jongeren en de talentenontwikkeling van deze jongeren.

Astrid Severijns helpt jongeren als het even wat minder gaat thuis, op school, op werk of op een ander gebied. Sportwerker Tim van de Loo houdt zich bezig met sportactiviteiten opgezet door en voor jongeren in Rosmalen, Nuland en Vinkel.

Jongerenwerker Johan van Zon beheert het pand en de faciliteiten. Verder ondersteunt hij de vrijwilligers bij de uitvoering van activiteiten en is nagenoeg altijd aanwezig en daardoor het vaste aanspreekpunt bij Jongerencentrum Number One. 

Wat doet Powerup073?

PowerUp073 is een netwerkorganisatie die jongeren uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen. De jongerenwerker werkt met en voor jongeren met een leeftijd van 12 tot en met 23 jaar in de omgeving Rosmalen, Nuland, Vinkel en de Groote Wielen. Dat kan vanuit het jongerencentrum, op straat, bij de sportclub of een andere plek. Hierbij begeleidt de jongerenwerker jongeren met het bedenken, opzetten, uitvoeren en evalueren van activiteiten of evenementen. Dit kan op verschillende gebieden, denk hierbij bijvoorbeeld aan (urban)sport, muziek, techniek, kunst en gaming.

Daarnaast kun je als jongeren bij jongerenwerkers terecht als je vragen hebt over bijvoorbeeld vrije tijd, geld, school, werk, relaties, problemen thuis, middelengebruik of stages. Daarnaast ondersteunen de medewerkers van Powerup073 jongeren in het ontwikkelen van talenten en skills. Heb jij talent en wil je dat verder ontwikkelen? Powerup073 staat voor je klaar en kan je hierbij helpen. Ook als je ideeën hebt voor een activiteit/evenement bij jou in de buurt kan Powerup073 je helpen. Voor een volledig overzicht van wat we doen en de agenda met activiteiten zie: www.powerup073.nl