Vrijwilliger in het zonnetje

Het verhaal van Casper Menting 

Dat Casper Menting nog maar relatief kort vrijwilliger is, is geen reden om hem niet direct in het zonnetje te zetten. Hij heeft zich een korte tijd geleden als fotograaf aangesloten bij de PR-groep. Casper fotografeerde al bij evenementen, en de stap naar de PR-groep was toen snel gemaakt. Hij is een echte aanwinst voor die groep !

Een leuke hobby, fotografie, en Casper, die net 18 jaar is geworden, is er goed in. Ook maakt hij graag filmpjes op You Tube, hij houdt er van om mensen te vermaken. Doordat het eerste evenement wat hij fotografeerde bij zijn moeder op het werk werd georganiseerd, kwam Casper in aanraking met Number One. Hij had het er al heel snel naar zijn zin.

Vrijwilliger zijn bij Number One geeft Casper de kans om nieuwe mensen te leren kennen én nog meer met fotografie te doen. In de PR-groep houdt hij zich dan ook voornamelijk daar mee bezig. Hij neemt zijn taken zeer serieus en geeft aan er veel van te leren. Ook helpt het hem bij het sociaal sterker worden. Van het feit dat mensen steeds meer voor hem gaan betekenen, en andersom, geniet hij volop.

Casper is een enthousiaste vrijwilliger en een waardevol lid van de PR-groep. Zijn foto’s zijn graag gezien op de website en op Facebook. In korte tijd heeft hij al veel mensen leren kennen. Elke keer als hij bij Number One binnen komt, maken alle bekende gezichten en het warme welkom zijn dag nog leuker dan ie al was !